Om Aura-Soma

Aura-Soma speglar ditt liv och din själ

Aura-Soma är ett system baserat på färger, örter och kristallenergier, som är blandade i 116 olika kombinationer. Dessa förvaras i lika många flaskor.

Genom att välja 4 av dessa vackra flaskor/färger så hittar du djupare nivåer inom dig och utifrån ditt val så tolkar jag dina flaskor. Flaskorna har även en nummerologisk betydelse och varje flaska har även ett tarot-kort.

Aura-Soma kan hjälpa dig att upptäcka ditt sanna jag, dina speciella gåvor, dina utmaningar och vad som eventuellt kan vara orsaken till någon blockering. Genom att bli medveten och se våra behov, och arbeta med vårt förflutna kommer vi framåt i nuet.

Aura-Soma skapades av Vicky Wall

Vicky Wall

Aura-Soma skapades av engelskan Vicky Wall, som föddes 1918 och dog 1991. Från tidig barndom kunde hon se färgerna i människans aura och fick under hela sitt liv träning i att använda sin växande förmåga att hela. Från sin far som var mästare i Kabbala fick hon kunskap om örtmedicin och arbetade som naturapotekare till mitten av 1970-talet då hon på grund av sjukdom var tvungen att dra sig tillbaka. Hon blev samtidigt också blind.

Trots sin tidiga pensionering började hon skapa olika produkter genom att blanda örter, essenser och naturfärger. En natt fick hon genom sitt högre jag hjälp att blanda vissa färgkombinationer. Vickys livsverk Aura-Soma var fött och växer nu snabbt över hela världen och utvecklas vidare allt eftersom mänskligheten utvecklas.

Se alla kurser här ›› | Se alla behandlingar här ››