Silvi Kranig Olsson certifierad Aura-Somaterapeut och Aura-Somalärare

Silvi Kranig Olsson är certifierad Aura-Somaterapeut & Aura-Somalärare  utbildad i England och i Sverige

Silvi berättar här om sin egen "resa" 

“Mitt första möte med Aura-Soma var 1995. Min mor hade avlidit, jag grät och jag grät. Jag ville inte leva längre. Men så fick jag prova på en konsultation i Aura-Soma och fick då möjlighet att börja använda den olja jag som jag kom att avguda – nr 25 – den var så vacker och till den hade jag en Quintessens, Maha Cohan.

Nu började det hända saker, jag blev både glad och pigg igen. Och jag blev helt såld på Aura-Soma. Jag ville veta mera. Så jag började en utbildning direkt. Året var 1995 gick jag steg 1 och 2.

Tidigt på våren 1996 gick jag Aura-Soma steg 3. Sen rullade det vidare med reki 1, reki 2 och den stora kursen kristallhealing på 70 timmar. Den var helt fantastiskt och jag älskar ju dessutom stenar.

Nästa kurs blev en pendelhealing-kurs och jag utbildade mig till regressionsterapeut. Och fler utbildningar: tarot, bridge course i England och Aura-Somalärare.

Jag gick steg 4 med Aura-Soma: en stor avhandling och ett examensarbete. Här hade jag 60 klientfall med Aura-Soma samt en del återkommande kunder. Det här skulle sen godkännas av en läsare i världen som jag inte kände, det var mycket spännande! Allt gick igenom och jag blev godkänd. 

Nu kunde jag gå vidare till lärare steg 1 i England, fortsatte sen med lärare steg 2 och även steg 3 i England. 

Under lärarkurserna hann jag också med att få in en kurs i Basmedicin hos Axelsson. Och så kom det sig att jag ville utbilda mig till färgchakramassageterapeut med Aura-Soma så jag åkte iväg och gjorde det. Vi är nog fortfarande bara två personer i Sverige som har diplom i detta.

Därefter utbildade jag mig till Pps-lärare i England med Aura-Soma, en presentationskurs med dessa fantastiska oljor. Jag gjorde en till Pps-kurs som student också. Och så jag skrev en avhandling däremellan.

Numera uppdaterar jag mina kunskaper regelbundet med Aura-Soma så jag kan bibehålla mina certifikat som terapeut och lärare. Min senaste kurs och uppdatering inom Aura-soma var Beyond color i Österrike.

Alla mina cerifikat sitter väl synligt innanför dörren där jag arbetar. Och resan slutar inte här. Jag behöver ju uppdatera mina kunskaper hela tiden för att vara en aktuell Aura-Soma-terapeut och lärare. Jag är mycket tacksam att jag har mött Aura-Soma. Tusen tack och åter tusen tack! Och det fortsätter som sagt, just nu går jag en kurs i personlig utveckling i tre steg. Så fortsättning följer.

Varmt välkommen till min hemsida, mina konsultationer, kurser, behandlingar och meditationskvällar.”

Se alla kurser här ›› | Se alla behandlingar här ››

Så här tycker några deltagare

Tack Silvi för mitt livs bästa andliga kurs – Aura-Soma i Stockholm.

Makalös innehåll, grym tajming med kursschemat, lyhörd lärare – mjuk som en katt i att transformera och vägleda mig som wlwv samt många förlösande skratt. Samt hoppfull övertygelse i att allt elände har ett slut – motgångar gör oss starka och lyhörda. 
Tack för allt!
Louisa

Silvi är en underbar lärare, person och vän. Dina kurser är fantastiska magiska och Aura -Soma är så ändligt mycket för mig det är livet och mer än så .

Silvi är en fantastisk lärare som delar med sig och förklarar Aura-Soma med glädje och lätthet. Det blir många aha-upplevelser på Silvis Aura-Soma kurser.
Katarina.

Steg 1
Gå den ni som har möjlighet, outstandning!
Gunnel